zondag 6 februari 2011

Dromen verwezenlijken... wat als je daar nou moe van word?


De boodschap van een hoger zelf...

.... de vrouw was uitgeput van haar dromen najagen en inmiddels vroeg ze zich stiekum af of ze hier nog wel mee door moest gaan op deze manier, toen er een wijze vrouw vanuit het niets verscheen. Ze straalde een helder licht uit en was warm van begrip en wijsheid. Liefde straalde uit al haar poriën en haar hart was helder verlicht. Ze leek op een goede fee uit een sprookje, maar deze fee zweefde niet maar stond stevig met beide benen op de grond. Ze sprak met een heldere stem de volgende wijze woorden:

Als je een mooie droom wilt verwezenlijken, zet dan eerst je twee benen stevig op de aarde en vraag je af wat er allemaal moet gebeuren om je droom in de fysieke wereld waar te maken. Met je hoofd boven de wolken lopen is dan wel heerlijk, vooral als van daarboven de zon je droom in een schitterende gloed zet. Maar pas wel op dat je je door die oogverblindende gloed nog wel realiseert welke stappen je voeten zullen moeten zetten. Welke handelingen je handen zullen moeten doen. Want ook al krijg je altijd van alle kanten hulp en onvoorwaardelijk de wind mee, je zult toch de treden van de planontwikkeling moeten nemen. De verbinding moeten leggen, steen voor steen, om de droom naar de aarde toe te bouwen; in de materie te verwezenlijken.
Vraag je dus bij elke droom die je werkelijk wilt maken af wat je diepste drijfveren zijn. Wat je ervoor zult moeten doen en wat je ervoor zult moeten laten.
Voor alles wat je bereikt, zul je namelijk ook iets op moeten geven, anders word je leven te vol en raak je het contact met je hart kwijt. Kies dus heel bewust, durf dingen af te laten vallen en zorg ervoor dat je steeds meer overhoud van datgene waar je echt blij van word, waar je energie van krijgt gewoon door het te doen en niet door de erkenning of waardering die je ervoor krijgt.
Je pad in je leven heeft als doel om je steeds dichter naar je essentie toe te leiden en om steeds meer te laten verdwijnen wat niet echt bij je hoort of wat je onder valse voorwendselen bij je houdt. Als je je roep naar erkenning durft te staken en slechts luistert naar de roep van je hart en ziel, zul je vanuit pure inspiratie gaan creëren wat jou ten diepste beroerd. Je zult je licht, gezegend en vrij voelen, omdat dit verlangen uit vrijheid geboren word. Niet iets om te verwerven, maar puur om te schenken vanuit de overvloed die je in wezen bent. Je zult geen vermoeidheid meer kennen, want het zal je vervullen met levensenergie en passie die je dan uit al je poriën zal voelen stromen, precies zoals je mij nu ook licht uit ziet stralen. Dit licht leeft ook in jou.
Laat je niet meer langer afleiden met taken die niet de jouwe zijn, maar leer puur je innerlijke passie te volgen tot alle ruis verdwenen is en jij enkel nog een kristalhelder licht bent dat brand op de drijfveer van je grootste hartsverlangen. En dat is altijd simpel.
Eenvoudig.
Puur.

Niet zozeer groot en daar,
maar wat kleiner en gewoon hier.

Geen opmerkingen: